Магазин

Поранешниот на Северина, Милан Поповиќ со нова девојка?

Поранешниот на Северина, Милан Поповиќ со нова девојка?

Милан Поповиќ помина неколку дена на Хвар со атрактивната српска водителка Јелан Кикиќ.Тие биле видени во ексклузивен ресторан, но и на прошетка кога беа уловени од папараците.

„Имајќи предвид дека Јелена води емисија за вино, а јас сум сопственик на лозје во Вршац, разменивме искуства,“ накратко изјавил Милан за српски Блиц.

Од друга страна, Јелена пак низ смеење одговорила дека со Милан се познааваат од поодамна.

„Милан го познавам неколку години. Професионално патував на Хвар. Имам емисија за вино, бевме гости кај хрватски винари. Тие беа неши домаќини, не бевме сами туку во друштво,“ изјавила Јелена.