Политика

Поранешниот претседател на ДИК, Новаковски: Ова е СРАМ!

Поранешниот претседател на ДИК, Новаковски: Ова е СРАМ!

Дали овие членови на ДИК па посебно претседателот и потпретседателот имаат малку од малку свест, совест или се залутани… Јас знам дека се залутани но не мора цела јавност да ги знае. За ова целосна одговорност сносат политичките партии, а посебно некои невладини и некои амбасади. Затоа мора сега Заев и Груевски да влезат во ДИК, да ги опоменат. Ова е СРАМ. Нека се договараат и да не гледаме проситулоци. Апелирам до Заев и Груевски да си пуштат рака и да ги тргнат овие кловнови од сцена, наведува во својот пост поранешниот претседател на ДИК Александар Новакоски.