недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 26

Порка до Заев: Прилеп е против двојазичноста!

Сите се надеваа дека неговите сопартијци од Прилеп ќе ја демантираат оваа страшна идеја, но тоа не се случи иако сите оние искрени родољуби тоа најмногу го осудија.

zaev1

Последни вести

Поминаа неколку месеци кога под Градскиот часовник на неверување на сите Заев најави дека Прилеп ќе биде двојазичен. Ако некој на почетокот мислеше дека е говорна грешка, тоа Заев и понатаму го повторуваше во секоја прилика, па дури и на трибина со Зијадин Сеља во Швајцарија.

Сите се надеваа дека неговите сопартијци од Прилеп ќе ја демантираат оваа страшна идеја, но тоа не се случи иако сите оние искрени родољуби тоа најмногу го осудија.

zaev

Вака револтираните прилепчани денес му посакаа ” добредојде” на човекот кој ја распродава Македонија на секој чекор.

Најчитани вести