петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Портокалова фаза во Македонија – Ова се температурите од 15 часот!

ushte-potoplo

Поврзани вести

Втор ден Македонија е погодена оде високи температури од портокаловата фаза.

Во 15 часот највисоки 38 степени се измерени во Тетово, додека најниски 27 во Дебар. Во главниот град измерената температура во 15 часот изнесува 37 степени…

temperaturi

Најчитани вести