четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 27

Последните зборови на пилотот пред да се сруши авионот

Се слушаме ли? Имате дозвола, ме слушате ли…била пораката на која никој не добил одговор.

avionskanesrekja-640x336

Последни вести

Контрола, имаме проблем со моторот и губиме контрола…Ова биле последните зборови на пилотот кој побара принудно слетување, за авионот кој вчера се урна.

-Во ред е, имате дозвола за слетување, бил последниот одговор до авионот кој летал во Колумбија, со 82 патници, меѓу кои фудбалери и 9 члена на екипажот.
 Се слушаме ли? Имате дозвола, ме слушате ли…била пораката на која никој не добил одговор.
По ова ужас и шок го преплавија целиот свет, згаснаа многу животи, а само шестмина се спасија.

Најчитани вести