Крими хроника

Постар маж од Доброште обвинет за силување

Постар маж од Доброште обвинет за силување

Кривичната пријава е поднесена против 61-годишниот маж кој на 4 ноември на регионалниот пат Тетово – Јажинце, во близина на селото Доброште во своето возило ја качил 53-годишната жена, претставувајќи се дека е таксист.