недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Поставен лавот на плоштад ВМРО

Лав поставен на новиот плоштад ВМРО

lav

Последни вести

Симболот лав, кој има длабока хералдиска и историска димензија и основаност е поставен на плоштад ВМРО.

Поставувањето на овој симбол на новиот плоштад ВМРО придонесува за разубавување на изгледот на плоштадот.

lav1

lav2

 

 

Најчитани вести