Македонија

Поставување на камен-темелник на ТИРЗ Струга

Поставување на камен-темелник на ТИРЗ Струга

Денеска свечено ќе биде поставен камен темелник на Технолошко индустриската развојна зона ,,Струга“.

На поставувањето на камен-темелникот ќе присуствуваат премиерот Никола Груевски, вицепремиерот за економски прашања Владимир Пешевски и директорот на ТИРЗ Виктор Мизо.