четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Потпишување договор со ЕБОР за финансирање на делницата Бељаковце – Крива Паланка

stavreski

Последни вести

Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе потпише договори со Европската банка за обнова и развој за финансирање на делницата Бељаковце-Крива Паланка и Програмата за национални патишта.

На потпишувањто ќе присуствуваат и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, директорот на ЈП Државни патишта Љупчо Георгиевски и директорот на ЈП Железници – Инфраструктура Ирфан Асани.

Најчитани вести