петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Потпишување договор за реализација на инвестицијата на Костал

Потпишување договор за реализација на инвестицијата на Костал во Република Македонија.

investiciski bran

Поврзани вести

Потпишување договор за реализација на инвестицијата на Костал во Република Македонија.

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денескa ќе оствари средба со Кристофер Сандерс, извршен потпретседател на германската компанија Костал, и Јури Макхлаков, директор на Костал Македонија.

По средбата е ќе бидат потпишани договорите за реализација на инвестицијата на компанијата Костал во Република Македонија.

Најчитани вести