Македонија

Потрага по херојот – се бара човекот кој вчеравечер спаси многу животи

Потрага по херојот – се бара човекот кој вчеравечер спаси многу животи

Многу животи синоќа биле спасени од еден непознат херој.

heroj

Имено многу луѓе кои синоќа патувале и сакале да влезат во Скопје, сведочат дека на влезот во Скопје, пред обиколницата биле запирани од млад непознат човек кој ги препупредувал на лошата и опасна ситуација на обиколницата. Тие својот пат кон домовите го пренасочувале по други пристапни патишта, со што практично си ги спасиле и животите. Сега го бараат човекот за да му изразат благодарност.Ваквите постапки ја враќаат вербата во луѓе.