среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 9

Повеќе делови на Скопје утре без струја

Без електрична енергија утре од 9:30 до 15:00 часот ќе бидат корисниците на улица „Лука Геров“, подулици 12 и 16 во општина Ѓорче Петров.

An electric light bulb shines 31 May 2007 in Paris. From 01 July 2007 on, due to the liberalization of the energy market, consumers will be free to subscribe to a private supplier or to continue with the current gas and electricity suppplier (EDF-GDF). AFP PHOTO JOEL SAGET (Photo credit should read JOEL SAGET/AFP/Getty Images)

An electric light bulb shines 31 May 2007 in Paris. From 01 July 2007 on, due to the liberalization of the energy market, consumers will be free to subscribe to a private supplier or to continue with the current gas and electricity suppplier (EDF-GDF). AFP PHOTO JOEL SAGET (Photo credit should read JOEL SAGET/AFP/Getty Images)

Поврзани вести

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е заради извршување технички зафати во електро-системот.

Од 8:00 во 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците на булевар „Борис Трајковски“, подулица 11 во општина Кисела Вода и улица „Пролет“ во општина Центар.

Без струја од 8:30 до 12:30 часот ќе бидат корисниците во населба Илинден, дел од улиците 512, 513, 517, 5278, 528, 529, 530  и 532 во општина Илинден.

Од 7:30 во 8:30 часот без елекртична енергија ќе бидат корисниците од село Батинци на улица 6, а во периодот од 9:30 во 15:00 часот и улиците „Нов Живот“, „Вашингтонска“, „Дринска“ и „Винича“  во Шуто Оризари.

Без електрична енергија утре од 9:00 до 15:00 часот ќе бидат дел од улиците „Козара“ и „Ѓуро Ѓаковиќ“ број 51, влез 1, 2 и 3 во општина Центар. Додека од 7:30 до 17:00 часот и дел од улиците „Шуто Оризари“ према Горно Оризари и околината, во општина Шуто Оризари.

Од 9:00 до 14:30 часот без струја ќе останат корисниците од населба Крњево позади комплексот факултети во општина Центар, додека од 10:00 до 15:00 часот село Визбегово улица 3 и останатите корисници во тој реон на општина Карпош.

Во период од 9:30 до 15:00 часот без струја ќе бидат и викендички во Побожје, селата Бродец,  Танушевци, Мирковци, Кучевиште и Побожје и Малина Маала, во општина Чучер Сандево.

Најчитани вести