Македонија

Повеќе скопски села утре без струја

РЦУК по добиеното известување од ЕВН Македонија АД,информира дека утре (22.06.2016 година  среда ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 06.00 до 07.30 часот, корисниците од селата Сарај, Орашје, Долна и Горна Матка, Буковиќ, Грачани, Шишево, Љубин, Арнакија, Глумово, Раовиќ, Радуша, Ласкарци, Грчец, Рашче, Кондово, Семениште, Дворце, Паничари, Крушопек, Бојане, Веле Поле и  Кучково. ( општина Сарај и Ѓорче Петров )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, објектот на општина Чучер Сандево. ( општина Чучер Сандево )