петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

Повеќе делови од Скопје ќе останат без електрична енергија

struja-dalekovod

Последни вести

Делови од општините Студеничани, Гази Баба, Илинден, Центар и Ѓорче Петров утре ќе останат без електрично напојување, соопштија од ЕВН.

Во општина Центар во периодот од 10.00 до 10.30 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците од бул. Теодосиј Гологанов бр. 56, 58, 60, 126, 128, 130 и 132, дел од фабриката Треска, сервис Данлоп, корисниците од ул. Рузвелтова бр. 5, 7 и 9, ул. Христо Смирненски бр. 46, 48, 53, 55 и 64 и корисниците од ул. 9 Мај бр.17,20 и 44 и во периодот од 10.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. 60 во село Волково во општина Ѓорче Петров.

Во општина Студеничани без електрична енергија од 08.30 до 14.30 часот ќе бидат дел од корисниците од село Љубош, во општина Илинден од 09.00 до 14.00 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од село Кадино, корисниците од село Марино и Бела Земја, фирмите Хавеп, Натам и фармата Илинден и корисниците од селата Булачани, Црешево, Љубанци и Раштак во општина Гази Баба.

Најчитани вести