Македонија

Повеќе делови од Скопје утре без струја

Повеќе делови од Скопје утре без струја

Без електрична енергија утре ќе бидат:

– во периодот од 08.30 до 10.00 часот, корисниците од улиците Лазар Поп Трајков и Христо Ботев. ( општина Гази Баба )

– во периодот од 08.30 до 12.00 часот, корисниците од ул. Бранко Заревски бр.70. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 08.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од ул. Цветан Димов и Сараевска, како и корисниците од ул.210 и Ордан Чопела. ( општина Чаир )

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од населба Ергеле пред Трубарево ( општина Гази Баба ), како и корисниците од ул. Дамаска. ( општина Карпош )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците околу булевар Словенија. ( општина  Бутел ), како и корисниците од улиците: Божидар Аџија, Борис Трајковски, Тодор Паница, Иван Козаров и Христо Татарчев. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.30 до 15.30 часот, дел од корисниците од ул. 1  во село Кондово. ( општина Сарај )

– во периодот од 10.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул. Демир Трајко ( општина Карпош )

– во периодот од 11.00 до 15.30 часот, дел од корисниците од ул. Џумајска. ( општина Гази Баба )