понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 6

Повеќе скопски населби и населени места утре без струја

struja

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека заради технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат:

– Од 08:30 до 09:30 часот и од 15:00 до 16:00 часот корисниците од с. Батинци (општина Студеничани);

– од 08:30 до 16:30 часот  корисниците од с. Студеничани, с. Драчевица, с. Цветово, с. Палиград, с. Алдинци, с. Долно и Горно Количани и с. Црвена Вода (општина Студеничани);

– од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од улиците: Христијан Тодоровски Карпош, Ордан Чопела, Цветан Димов, ул.145 и ул.210 ( општина Чаир );

– од 09:00 до 14:00 часот корисниците од ул. Френклин Рузвелт бр. 3 и бр. 5 (општина Карпош);

– од 10:00 до 14:30 часот корисниците од викендиците во нас. Качанички Пат (општина Бутел);

– од 13:00 до 15:00 часот корисниците од дел од ул. Хелсинки (општина Карпош).

Најчитани вести