Македонија

Повеќе скопски населби утре без струја

Повеќе скопски населби утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните  дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во време од 08:30 до 15:30 часот корисниците од улиците 21, 23, 25, 81 и 98 во с. Волково и корисниците од нас. Стопански Двор. ( општина Ѓорче Петров )

Во време од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од с. Долно Лисиче и дел од ул. Киро Фетак. ( општина Аеродром )

Во време од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Црногорска и ул. бр. 6. ( општина  Ѓорче Петров ) и дел од ул. Христо Татарчев ( општина Кисела Вода ).

Во време од 09:00 до 15:30 часот корисниците од ул. Христо Батанџиев ( општина Бутел ) и ул. Браќа Чакреви ( општина Ѓорче Петров )

Во време од 08:30 до 09:30 часот корисниците од дел од ул. Димо Хаџи Димов и ул. Христо Татарчев. ( општина Кисела Вода )

Во време од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улиците 27-ми Март, Орце Николов и Бул. ВМРО. ( општина Центар )