Македонија

Повеќе скопски улици денеска без вода

Повеќе скопски улици денеска без вода

Поради дефект  на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на улица Козле бр.94, без водоснабдување ќе останат корисниците од бр.94 до бр.120 висока зона од истоимената улица од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа на булевар Видое Смилевски Бато бр.16/2, без водоснабдување ќе останат корисниците од четирите згради од истоимениот булевар од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.

Поради промена на вентил профил ф-5/4 на улица Фредерик Шопен бр.5,  без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците „Фредерик Шопен“, „Томе Арсовски“ и „Гогољ“ од 11:40 часот па се до промена на истиот.