Македонија

Повеќе скопски улици денеска без вода

Повеќе скопски улици денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица Панче Неделковски, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Панче  Неделковски, Кемал Ататурк, Цветан Димов и дел од населбата Гази Баба од  09:00 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на огрлица профил ф-100 милиметри на улица Благоја Давков бр.17, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од  09:30 часот па се до санирање на дефектот.