Македонија

Повеќе улици без вода

Повеќе улици без вода

Поради изведување на водоводен приклуок профил ф-80 милиметри на улица Борка Талевски бр.37 и Петар Поп Арсов бр.26, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците 9-ти Мај, Петар Поп Арсов, Христо Смирненски, Роза Луксембург, Костурси Херои, Васил Стефановски, Диме Аницин и дел од булеварот Митрополит Теодија Гологанов од 09:30 часот па се до завршување на приклучокот.