четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 21

Повредени полицајци барале да им се приклучат на своите колеги во Куманово

kumanovo

Последни вести

Од она што се говори помеѓу повредените полицајци кои вчера беа хопитализирани поради повреди од акцијата на МВР во Куманово за сузбивање на терористичката група е дека веднаш по извршената медицинска интервенција побарале да се вратат во Куманово и да продолжат со дејствата на терен.

Нивниот морал бил на исклучително високо ниво и тие побарале да бидат дел од акцијата и да им се приклучат на своите колеги.

Солидарноста и подготвеноста на полицајците како и нивната пожрттвуваност и професионалност во одбрана на мирот наиде на огромна почит од пошироката јавност.

 

Најчитани вести