ТОП,Македонија

Повредени полицајци – хулиганите на СДСМ и СОРОС удрија по полицијата

Повредени полицајци – хулиганите на СДСМ и СОРОС удрија по полицијата

Демонстрантите со камења, пиротехника и тврди предмети фрлаат кон припадниците на полицијата кои се распоредени пред полициската станица Беко во центарот на Скопје.

Дел од демонстрантите кои претходно протестираа пред Собрание против одлуката на претседателот Ѓорге Иванов за помилување на политичари од власта и опозицијата се упатија кон Беко.

Дел од демонстрантите на лицaтa носат маски и се конфронтираат со полицијата.