Македонија,Крими хроника

Пожар уништи куќа во Кисела Вода

Пожар уништи куќа во Кисела Вода

Две соби од куќа во Кисела Вода се опожарени во пожар што избувна вчера попладне во домот на 42-годишниот скопјанецот Љ.А. на улицата Димо Хаџи Димов.

Според информациите од полицијата во опожарените простории сосема е оштетена покуќнината. Причините за пожарот засега не се познати.