Македонија

Пожар во бараките на општина Кисела Вода

Пожар во бараките на општина Кисела Вода

Како што информираа од ТППЕ од Скопје и од општина Кисела Вода со пожарот кој избувна во 22 часот зафатен е дел од конструкцијата и причинате е незначителна материјална штета.

Пожарот е избувнат во барака која општината не ја користи за сопствени цели, туку ја дава под наем.