Македонија,Крими хроника

Пожар во две бараки во Скопје

Пожар во две бараки во Скопје

Пожар избувнал вчера во две бараки на улица „Рокомија“ во Скопје.

Едната барака е во сопственост на С.С., роден во 1964., а втората барака била сопственост на М.М., роден во 1936.

Пожарот е целосно изгаснат кај двете бараки, а повредени лица нема.