Македонија,Крими хроника

Пожар избувна во затворот во Идризово

Пожар избувна во затворот во Идризово

Пожар избил во затворот во Иризово околу 5 часот изутринава.

Причините за пожарот засега се непознати, а пламените јазици целосно ја изгореле работилницата за резбање, заедно со кровната конструкција.

Пожарот бил локализиран во 5 часот и 30 минути.