Македонија,Крими хроника

Пожар во Битола

Пожар во Битола

Вчера околу 14,00 часот во с.Буково, битолско, настанал пожар во куќа сопственост на Драгица Ш.(76).

Од страна на екипа од ТППЕ-Битола пожарот бил изгаснат.

Околу 17,00 часот, кога бил извршен увид од страна на екипа од СВР Битола, било забележано дека при пожарот во куќата, сопственичката на истата изгорела.

Причина за пожарот е несоодветно ракување со грејното тело.