Македонија,Крими хроника

Пожар во центарот на Гостивар

Пожар во центарот на Гостивар

Голем пожар попладнево ги зафати бараките во центарот на Гостивар, кои се наоѓаат во близина на Спортската сала.

Три пожарникарни коли го гаснеле пожарот, кој се претпоставува дека бил поради стара инсталација, а за сега нема сомнежи дека бил подметнат.

gostivarr500

Пожарот зафатил неколку бараки и дел од кафе-барот кој се наоѓа во близина на бараките.

gosttivarr500