Македонија

Пожар во центарот на Кавадарци

Пожар во центарот на Кавадарци

, пренесоа медиумите.

„Интервениравме со две противпожарни возила и 4 пожарникари и успеавме да го запреме огнот да не се прошири на околните објекти“, соопштил Богевски.

Се утврдуваат причините за пожарот и висината на материјалната штета.