Крими хроника

Пожар во скопска градинка

Пожар во скопска градинка

Денес околу 18.00 часот вo градинката “8-ми Март“ на ул “Иван Хаџи Николов“ бб, избувнал пожар при што опожарена е остава од околу 30м2 и дел од кровна конструкција, пренесува Прес24.

Пожарот е локализиран и изгаснат, повредени нема.