Секс

Пози кои ги обожуваат и мажите и жените

Пози кои ги обожуваат и мажите и жените

Ни припадничките на понежниот, ниту пак на посилниот пол не можат за време на страста да им одолеат на следните четири пози.

Тие се добро познати, некои од нив и потценети, а сите четири се непишана гаранција за оган во креветот и незаборавно сексуално искуство.

Мисионерска поза

Премногу потценета поза, за жените секако феноменална, а врвот на страста може да се постигне на многу начини, без многу труд. За оние кои ја обожуваат силата на машкото тело, мисионерската поза е дефинитивно на прво место. Од друга страна пак, машкото его ќе биде задоволно, бидејќи чувствува „надмоќ“ во задоволството кое му се нуди, па на ниеден од нив нема да им биде ускратено задоволството.

seks-1400168134-35966

Танц во скут

Голем број од жените сакаат да ја преземат контролата за време на сексот во свои раце, меѓутоа тоа не подразбира само еден начин на кој може жената да биде одозгора. Бидете имагинативна и испробајте ги сите физички достапни пози кои во овозможуваат да бидете главни! Не само што ќе имате маскимална симулација, туку и ќе го воодушевите со креативноста, способностите, визуелниот впечаток и секако ќе го донесето до лудило.

Поза „Лажица“

Оваа поза исто така е вистинско уживање за двата пола. Лежите на страна, со партнерот припиени еден за друг, се гушкате, можете да се видите, а не е стандардна поза во прашање, што е доволно наговестување дека следи интересна авантура. Не заборавајте дека кожата е ерогена зона и тоа е од голема важност, а оваа поза е совршена за допири.

seks-na-poslu-1392483783-27126

Секс на столица

За оваа поза најважна е висината на столот која би требало да биде во висина на струкот на партнерот, исто како што треба да биде стабилна и рамна. Како замена може да послужи и хаубата на автомобилот, машината за перење, кујната, клавир во зависност од тоа колку сте авантуристи, а и двајцата ќе бидете маскимално задоволни во оваа интересна, секс игра.