Свет

Позната порно ѕвезда фрлена од прозор

Позната порно ѕвезда фрлена од прозор
Карла Меј, 27- годишната британска ријалити и порно ѕвезда е убиена кога нејзин пријател ја фрлил низ прозор, за време на забава во стан на први кат.
Кога пристигнала Брзата помош таа се уште давала знаци на живот, но подлегнала на повредите на пат кон болницата.
455
Полицијата околу девет часот наутро добила повик дека девојка паднала од прозор, па приведени се нејзиниот пријател под сомневање дека ја бутнал, како и една девојка поради поседување наркотични средства.