Свет

Позната причината за смртта на Џорџ Мајкл

Позната причината за смртта на Џорџ Мајкл
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 21: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK TABLOID NEWSPAPERS UNTIL 48 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME. MANDATORY CREDIT PHOTO BY DAVE M. BENETT/GETTY IMAGES REQUIRED) George Michael presents during the BRIT Awards 2012 held at the O2 Arena on February 21, 2012 in London, England. (Photo by Dave M. Benett/Getty Images)

Џорџ Мајкл почина на 53 годишна возраст, во својот дом во Оксфорд.

Уште вчера вечер, полицијата соопшти дека амбулантно возило пристигнало на неговиот имот во Геринг во Оксфордшир во 13:42 часот, како и дека немало сомнителни околности.