Македонија

Пратенички прашања денеска во Собрание

Пратенички прашања денеска во Собрание

Собранието денеска ќе ја одржи 81-та седница на која пратениците ќе поставуваат прашања до премиерот Никола Груевски и претставниците на Владата.

Седниците за поставување пратенички прашања се одржуваат секој последен четврток во месецот.