понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 13

Пратениците ќе дискутираат за состојбата во образованието

За дискусија по оваа точка има уште околу 20 пратеници.

собрание

Последни вести

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 92. седница.

Пратениците ќе продолжат со расправа по Информацијата за општите состојби во образованието во Република Македонија и ефектите од екстерното тестирање во основното и средното образование, поднесена од група опозициски пратеници.

За дискусија по оваа точка има уште околу 20 пратеници.

Најчитани вести