петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 18

Пратениците од СДСМ уште еднаш побегнаа од соочување со народот!

Иако ги бараа изборите, СДСМ и овој пат, како и во неколку наврати досега, така и сега се обидуваат и наоѓаат изговори да не се појават и да не учествуваат на изборите кои што ќе се одржат на 24 арпил оваа година.

Пратениците од СДСМ уште еднаш побегнаа од соочување со народот!

Пратениците од СДСМ уште еднаш побегнаа од соочување со народот!

Поврзани вести

Пратеничката група на СДСМ иако беа дел од оние кои што постојано бараа избори и соочување со народот, тие сепак денес кога во Собранието се носи одлуката за распуштање на Парламентот, ја напуштија собраниската сала со што уште еднаш покажаа дека се плашат од соочување со народот на избори.

Имено, изминатиов период пратениците од СДСМ постојано бараа да има избори кои впрочем беа договорени и со договорот од Пржино зад кој како потписник меѓу другите претставници беше и самиот Зоран Заев.

Да потсетиме дека иако ги бараа изборите, СДСМ и овој пат, како и во неколку наврати досега, така и сега се обидуваат и наоѓаат изговори да не се појават и да не учествуваат на изборите кои што ќе се одржат на 24 арпил оваа година.

sobranie

Најчитани вести