понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 75

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ се вклучија во расчистување на настраданите домови

Исто така пратениците активно се вклучија во расчистување на последиците во повеќе настрадани домови.

aaaa.jpg-500-640x439

Последни вести

Денес поголем број пратеници од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата За подобра Македонија ги посетија настраданите населби во поплавите во Скопје и донираа поголеми количини вода, храна, лекови и основни хигиенски средства за настраданите семејства.

Исто така пратениците активно се вклучија во расчистување на последиците во повеќе настрадани домови.

aaaa 1

aaaa2

3

4

6

14

7

8

9

10

11

12

Најчитани вести