Магазин

ВИДЕО: Како се прави „патент“ плетенка

ВИДЕО: Како се прави „патент“ плетенка

Што е „патент“ плетенка? Со оглед дека плетенката е брза и забавна замена за опавчето, а со оглед на тоа што со неа може да се постигне и секојдневен и гламурозен изглед, воопшто не е чудно што нивната популарност расте со огромна брзина.

„Патент“ плетенката е фризура што изгледа дека е мошне тешко да се направи, но сепак не е така, вештината за нејзино правење може да ја совладате за само неколку минути. Се што ви е потребно е малку техника и секако подготвени прсти.

Погледнете го видеото и направете сами „патент“ плетенка.