петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Празнично изненадување за секој купен стан од Адора инженеринг

adoraaa (2)

Последни вести

Во рамките на промотивните акции, Адора инженеринг на сите купувачи на стан од овој градежен бренд за Велигден, ќе им го разубави празнувањето со подарок-телевизор за новиот дом.

adoraaa (1)

Во текот на април, по повод 7-ми април светскиот ден на здравјето, лекарите и здравствените работници со купен стан ќе добијат подарок релаксирачки викенд, со кој оваа градежна компанија сака да им возврати за хуманоста и секојдневната грижа за здравјето на граѓаните.

Со промотивните акции, Адора инженеринг сака со внимание, изненадувања и награди да им возврати на своите купувачи за подарената доверба и лојалоноста со изборот на сигурен, квалитетен и економичен дом од оваа градежна компанија.

Најчитани вести