Македонија,Крими хроника

Пред мене прободеа момче кај Олимписки, никој не сакаше да му помогне

Пред мене прободеа момче кај Олимписки, никој не сакаше да му помогне

Тинејџер вчера сподели страшна вест со пријателите, која набрзо се рашири на социјалните медиуми. Информацијата говори за еден трагичен настан кој што се случил во Скопје и за безбедноста на скопските улици.