петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Предности на бавниот секс

За почеток, бавниот секс трае подолго. Тоа значи дека машкото и овозможува на својата партнерка повеќе време за таа да го достигне врвот, без брзање.

seksss

Поврзани вести

Постојат повеќе предности на бавниот секс отколку што мислиме.

За почеток, бавниот секс трае подолго. Тоа значи дека машкото и овозможува на својата партнерка повеќе време за таа да го достигне врвот, без брзање.

Според истражувањата, на мажите им се потребни 2 минути пенетрација за да го достигнат врвот, за разлика од жените на кои во просек им се потребни 14 минути. Со бавниот секс, шансите за вашата партнерка да доживее оргазам се поголеми, а уште поголеми се и шансите да го доживеете обајцата во исто време.

Screenshot_57

Освен тоа, бавниот секс е далеку поромантичен и повеќе интимен. Овој секс и овозможува на партнерката повеќе да ужива, отколку кај брзиот.

Најчитани вести