Македонија

Прекин на патот кај браната Калиманци

Прекин на патот кај браната Калиманци

Сообраќајот на регионалниот пат Кочани – Македонска Каменица, кај браната Калиманци е во прекин од 13:45 часот.

Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот е поради одрон на патот.