понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид. Сообраќајот на патот А2 Кичево-Охрид денеска ќе биде во прекин од 15 до 20 минути, помеѓу 13 и 15 часот.

avtopat-kicevo-ohrid-1

Поврзани вести

Прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид. Сообраќајот на патот А2 Кичево-Охрид денеска ќе биде во прекин од 15 до 20 минути, помеѓу 13 и 15 часот.

Како што соопшти АМСМ прекинот е поради изведување на работи на пат (минирање) на делот помеѓу Пресека и село Врбјани.

Најчитани вести