четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 2

Прекин на сообраќајот на патот Маврово-Дебар

rabotanapat

Последни вести

Сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар денеска од 12:00 до 16:00 часот ќе биде во прекин, информира ЈП Македонија пат.

Во зависност од потребите ќе бидат пропуштани само приоритетни возила на брза помош, противпожарна и полиција.

Прекинот на патниот правец Маврово – Дебар Р-1202, Бошков мост – Косоврасти, е поради асфалтирање на патот.

Најчитани вести