понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 2

Прекин на сообраќајот на патот Маврово – Дебар

Прекинот е поради асфалтирање на патот, а во зависност од потребите ќе бидат пропуштани само приоритетните возила.

pat-1

Последни вести

Патниот правец Маврово – Дебар поточно од Бошков мост кон Косоврасти утре од 12 до 16 часот ќе биде во прекин.

Како што соопштија од ЈП Македонија пат, прекинот е поради асфалтирање на патот, а во зависност од потребите ќе бидат пропуштани само приоритетните возила.

Најчитани вести