вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Прекин на сообраќајот на регионалниот пат Валандово – Удово

pat

Последни вести

На регионалниот пат Валандово-село Удово, поточно кај село Јосифово на местото викано „Калковска река“, поради обилни врнежи од дожд и надоаѓање на поголема количина на вода и наноси од песок и камења на коловозната лента , настанат е прекин на сообраќајот. Сообраќајот се пренасочува по регионалниот пат делница Валандово-село Марвинци-магистрален пат А-4.

На магистралниот пат А-3 Кочани-Делчево, поточно на потегот с.Истибања и М.Каменица, на повеќе места од патот има зголемена појава на одрони од камења.

Најчитани вести