Македонија

Прекин на водоснабдување две улици во Скопје

Прекин на водоснабдување две улици во Скопје

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Ѓорѓи Андреевиќ Кум бб, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од улицата Божидар Рајковиќ од 13:30 часот па се до санирање на дефектот, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.