вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 47

Прекин на водоснабдување на две улици во Ќерамидница

nemavodasl

Последни вести

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-2 цола на улица 512 бр.42 во населеното место Ќерамидница, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците 512 и 515 од 13:30 часот па се до санирање на дефектот.

Најчитани вести