Македонија

Прекин на водоснабдувањето на улица Алекса Дундиќ

Прекин на водоснабдувањето на улица Алекса Дундиќ

Поради дефект на затварач профил Ф-80 милиметри на улица Алекса Дундиќ, кај градинката, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.