Македонија

Прекин на водоснабдувањето на улица Менделеева

Прекин на водоснабдувањето на улица Менделеева

Поради изведување на приклучок на улица Менделеева помеѓу броевите 42 и 94, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Менделеева, Бајрам Шабани и 7-ма Албанска Бригада од 09:30 част  па се до изведување на истиот.